Three Engineers' Logo

KUMPPANIMME

3E Gin

Image

Vuosien ajan haaveilimme insinöörityön kahvitauoilla oman ginin luomisesta, joka olisi maultaan sopivan erilainen kuin muut. Koneensuunnittelun arki täytti pitkälti kaikki työpäivät, mutta lopulta vuonna 2018 päätimme lähteä salaiseen projektiin, jossa yhdistyy insinöörimäisyys sekä historialliset suomalaiset takametsien tislausperinteet.

Pitkäjänteisen tuotekehitysprosessin aikana yhdistelimme rohkeasti eri luonnonyrteistä tehtyjä uutoksia ja kymmenien iterointien jälkeen löysimme sen makuyhdistelmän, mistä olimme aiemmin vain haaveilleet. Lopputuloksena syntyi rohkean ja pehmeän makuinen insinöörityön taidonnäyte: 3E Gin.

3E Gin sisältää yhteensä 16 erilaista komponenttia, joista yhteensä kahdeksan on suomalaisia luonnossa kasvavia perinteisiä mauste- ja lääkeyrttejä kuten rohtokalamonjuuri sekä kallioimarre.

Valmistamme tuotteemme Ilomantsissa, arvostetun yhteistyökumppanimme Nordic Premium Beveragesin tislaamolla. Valmistusprosessimme on insinöörien toimesta tarkkaan suunniteltu sekä lähes täysin automatisoitu. Prosessin aikana seurataan useampia tislausparametrejä, jotta tislauserät ovat aidosti tasalaatuisia ja maultaan puhtaita.

Tekniset tiedot:

  • Alkoholiprosentti: 47,0 %
  • Tislauslämpötila: 78,37 °C
  • Pullon tilavuus: 500 ml
  • Valmistaja: Nordic Premium Beverages

Tällä hetkellä 3E Gin on saatavissa vain tilausvalikoimasta. Teemme kovasti töitä sen eteen, että tuote löytyisi Alkon vakiovalikoimasta mahdollisimman pian.

Three Engineers' Logo

KUMPPANIMME

Kolmen insinöörin kumppanit

Insinööreinä olemme suoraviivaisia ja tehokkaita sekä tykkäämme pitää asiat yksinkertaisina. Yhdessä tarkasti valikoitujen kumppaneidemme kanssa olemme valmiita valloittamaan makunystyräsi.

Image

KOLMEN INSINÖÖRIN tarina

Insinööriystävät x3

Toisin kuin valtaosa hienoista suomalaisista keksinnöistä, ajatus kolmen insinöörin ginistä ei syntynyt saunassa – tai sitä emme ainakaan myönnä. Sen sijaan, ajatus omasta ginistä kypsyi insinööritoimiston käytävillä.
Lue lisää meistä
Image

alkuperäinen resepti

Mustikka Gin

Valmista 3E GT seuraavasti:
  • 3 isoa jääpalaa
  • 4 cl 3E Gin
  • 10 cl Fever Tree Tonic
  • 3 mustikkaa
  • Nauti!
Muut suosituksemme
Image

Kumppanit

Yhteystiedot

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää.

Linkin takaa löydät lisätietoja tämän hetken tärkeimmistä ystävistämme. Suomessa meidän tuotteemme löydät Alkosta sekä Spiviltä.

Yhteystietoihin
Image

nordic premium beverages

Nordic Premium Beverages on arvostettu ja palkittu tislaamo Ilomantsissa. Kaikki tuotteemme valmistetaan tarkkuudella Hermannin Viinitilan viinehtimöllä.

Tislaajanamme toimii Asko Ryynänen.

Tislaamolle
Logo of PM-Juomatukku

PM-Juomatukku

PM-Juomatukku on täyden palvelun alkoholitukku, jonka valikoimista myös meidän tuotteemme on saatavilla anniskeluluvan haltijoille.

Tilaa ravintolaasi pullo 3E Giniä! 

Tukkuun
Logo of Suomen Alkoholitukku

Suomen alkoholitukku

Suomen Alkoholitukku on palveleva alkoholitukkuliike, jonka valikoimista myös meidän tuotteemme ovat saatavilla anniskeluluvan haltijoille.

Tilaa baariisi pullo 3E Giniä!

Tukkuun